Software Gestiune Clienti, Francize si Optimizare Oferte Credit Broker Financiar este o aplicatie realizate pentru unul dintre cei mai mari brokeri financiari din Romania cu scopul acestuia de a isi deservi mai bine clientii. Software-ul urmareste sa tina evidenta clientilor intr-un mod cat mai simplificat si sa automatizeze procesele din cadrul companiei precum obtinerea acordului GDPR si a Preinformarii Contractuale.

Rolul software-ului este de a gestiona mai bine relatia cu francizele si de a facilita comunicarea prin sisteme de notificari si baze de date comune.

Un element inedit este modulul de optimizare oferta de credit care preia din nomenclatorul de oferte de credit de la toate bancile partenere, cea mai buna oferta in functie de specificatiile clientului astfel incat acesta sa primeasca oferta de credit doar pentru cele mai bune variante pentru el, usurand astfel munca brokerului si eliminand eroarea umana.

De asemenea aplicatia necesita o atentie deosebita la partea de securitate si de protectie a datelor cu caracter personal unde s-a tinut cont in design-ul aplicatiei de aspectele GDPR si cele mai bune modalitati de securitate la indemana.