Despre

AZV - Software Dezvoltat pentru Afacerea ta
Viziune

Viziunea noastră este să fim una dintre cele mai mari companii de software din țară în timp ce folosim o abordare inovativă în procesul de dezvoltare software.

Misiune

Misiunea noastră este impactăm pozitiv societatea prin soluțiile găsite în dezvoltarea de software pentru clienți.

Valori

Valorile noastre sunt: Profesionalismul, Încredere, Integritate, Etica, Transparență, Colaborare, Implicare și Responsabilitate

demo-attachment-126-project
Proiecte Finalizate cu Succes
0
demo-attachment-129-smile
Clienți Mulțumiți
0
demo-attachment-125-planning
Consultanta Digitala
0
demo-attachment-133-tea-cup
Cafele baute
0
DESPRE NOI
AZV.ro își canalizează resursele și expertiza într-o misiune: îmbunătățirea societății prin dezvoltarea de soluții software care automatizează și optimizează afacerile cu un aport pozitiv în comunitate. Prin intermediul tehnologiei avansate, AZV.ro deschide uși către un viitor unde afacerile românești operează la eficiență maximă, economisind timp prețios și resurse. Această transformare digitală nu numai că stimulează creșterea economică, dar contribuie și la construirea unei societăți mai sustenabile și prospere. Echipa AZV.ro, compusă din programatori dedicați, specialiști în marketing și profesioniști creativi, lucrează împreună pentru a produce soluții software inovatoare, gândite să fie ușor de utilizat și scalabile, conform nevoilor fiecărui client. Această abordare centrată pe client permite AZV.ro să creeze un impact pozitiv și durabil, marcând astfel calea către un viitor digitalizat, unde afacerile și societatea cresc împreună.
Ce spun clienții despre noi
Totul la superlativ! Profesionalismul, promtitudinea si rapiditatea implementarii tuturor solicitarilor, de care ati dat dovada, va pun pe primul loc in cazul recomandarilor. Timp de executie scurt, calitate ireprosabila si preturi imbatabile. Colaborarea noastra a fost atat pe parte de marketing cat si pe parte de dezvoltare software (program emitere avize de insotire a marfii, cu legatura directa la ANAF, in vederea obtinerii codului UIT necesar comercializarii produselor din clasa de risc). Multumesc pentru sugestiile, parerile si sfaturile date, multumesc si pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute pe parcurs, disponibilitatea si acuratetea cu care ne-ati obisnuit. Va voi recomanda cu mare drag de fiecare dată când voi avea ocazia!
Elena Dobre
Manager Operatiuni
Ai un proiect pentru noi sau dorești mai multe informații?
Te așteptăm să ne scrii oricând și îți vom fi la dispoziție! Fie că ai un proiect software în minte pe care ai dori să îl dezvolți în perioada următoare, fie că dorești doar mai multe informații despre ce putem face și cum te putem ajuta să îți duci afacerea la urmatorul nivel! Scrie-ne și îți vom răspunde cât de rapid posibil!